Petrovački put bb, Požarevac

+ 381 12 7210 010

PROFI CENTAR VUJIĆ DOO - PREKO 25 GODINA SA VAMA

Bezbednost. Trajnost. Kvalitet

PROFI CENTAR VUJIĆ DOO

Sopstveni aluminijumski profil marke VUJAL

Profi Centar Vujic DOO je porodična firma osnovana 1995. godine kao radionica za izradu aluminijumske i PVC stolarije. Od tog trenutka težili smo da svojim kvalitetom izrade i kratkim vremenskim rokovima postane ozbiljan proizvođač. Povećanjem proizvodnje i prelaskom u nove proizvodne prostorije 2004. godine na preko 2000m2, zanatska radionica prerasta u preduzeće za proizvodnju i ugradnju svih vrsta alu i pvc građevinske stolarije.

Te 2004. godine Profi Centar Vujić počinje sa izradom sopstvenog aluminijumskog profila marke VUJAL sa i bez termo prekida projektovanog da zadovolji kontinetalne klimatske uslove, što je potvrdio i atest koji je za naše potrebe uradio Institut za ispitivanje materijala a.d. iz Beograda.

 • ALU STOLARIJA
 • KVALITETNA ALU I PVC STOLARIJA

  Dimenzije i oblik po vašoj želji

  Pozovite nas

  OBEZBEĐENA GARANCIJA I SERVIS

  Pristupačne cene. Ušteda energije

  Zahvaljujući kvalitetu proizvodnog programa možemo da u najkraćim rokovima odgovorimo na svaki zahtev investitora. U širokom asortimanu ponude u prilici smo da Vam ponudimo izradu nestandardne stolarije: kosina, lukova, portala, aluminijumske stolarije i pvc stolarije u svim izvedbama i dimenzijama, krovne prozore, podizno klizne sisteme, garažna vrata, roletne, komarnike i još mnogo toga.

  Danas se naše preduzeće sa 15-20 zaposlenih i razgranatom mrežom kupaca može smatrati za jedno od ozbiljnih firmi u proizvodnji aluminijumske i PVC građevinske stolarije. U svakom trenutku u našim magacinskim prostorima nalazi se dovoljna količina repro materijala i pratećih elemenata kako za sopstveni proizvodni proces tako i za dalju distribuciju. Naša firma se bazira na proizvodnji kvalitetne stolarije, svi naši proizvodi su visokog kvaliteta i za iste našim kupcima obezbeđujemo garanciju i servis. Osim proizvodnje aluminijumske stolarije rađene „Vujal“ sistemom Profi centar „Vujić“ izrađuje i stolariju od proizvođača Alumil kao i kvalitetnih PVC profila novije generacije sa 7 i 8 komora.

 • KONTAKT